maandag 1 oktober 2012

Zie ginds komt....

Sneak Preview, het eerste bier van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij, is een groot succes geworden.
Inmiddels is alles op!

Tijd om met een nieuw bier te komen.
Het lijkt ons leuk dat Uitgeest een eigen bier gaat krijgen.
We hebben gekozen voor een zwaar bier met een stevige afdronk (8,5% alcohol).

Dit nieuwe bier is begin september bij 't Hofbrouwerijke in België gemaakt.
Kees loopt daar al een tijdje stage en mocht nu zijn eigen recept in de brouwapparatuur van  't Hofbrouwerijke gaan brouwen. Brouwmeester Jef hield er rekening mee dat wij van zover komen. Kees mocht uitslapen..... i.p.v. 4 uur 's ochtends mocht hij om 5 uur 's ochtends beginnen. Joepie!

Het bier is nu een aantal weken aan het rijpen. Afgelopen week spraken we brouwmeester Jef en hij is zeer te spreken over de ontwikkeling van het bier. Nog een paar weekjes verder laten rijpen en dan is het zeker goed om te gaan bottelen.

Inmiddels hebben we onze gedachten al laten gaan over de naam van het bier en hoe het etiket eruit moet komen te zien. De naam Uitgeester Duiveltje vonden we wel passen bij dit type bier.
Vooral omdat het een vriendelijk biertje lijkt maar het verraderlijk kan aankomen.Onze ideeën voor het etiket hebben we met een vriendin, die erg goed kan tekenen (vinden wij), besproken. Zij heeft de eerste schets voor het etiket gemaakt (bedankt Cheryl!).

Zie hiernaast.

Afgelopen week hebben we haar schets bij H2X, het communicatie- en reclamebureau die ook het etiket van Sneak Preview heeft ontwikkeld, neergelegd. Zij zorgen ervoor dat er weer een mooi etiket gaat komen.

Binnenkort meer over de verkrijgbaarheid.

Zie ook de website van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij: www.denoordhollandsebierbrouwerij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten