zondag 4 november 2012

Uitgeester Duiveltje bij Slijterij Vreeburgs

Er is op dit moment al veel belangstelling voor het Uitgeester Duiveltje.
De verkoop is daardoor al vanuit onze brouwerij gestart.

Vanaf woensdag 7 november komt daar een verkooppunt bij: Slijterij Vreeburgs in Uitgeest.
Slijterij Vreeburgs is erg blij met de komst van onze brouwerij in Uitgeest.
Samen hebben we al meerdere plannen voor samenwerking.
Wat dacht je van een rondleiding in onze brouwerij gecombineerd met een bierproeverij in Vreeburgs bierencafé? Dit en andere plannen willen we gaan uitwerken en mogelijk maken.


De eerste samenwerking is te vinden in de verkoop van ons bier.
In zijn nieuw ingerichte zaak aan de Pr. Beatrixlaan 25 te Uitgeest krijgt het Uitgeester Duiveltje een prominente plek in de winkel. Ook zal ons bier in de etalage komen te staan.


Op 7 november gaan de deuren van de verhuisde slijterij open. Je kan dan niet alleen het Uitgeester Duiveltje kopen maar als je voldoende koopt, zelfs van de slijter een gratis flesje Uitgeester Duiveltje krijgen.

Zie het krantenartikel hiernaast (uit Nieuwsblad De Kennemer, 31 oktober 2012) wat Slijterij Vreeburgs heeft bedacht.

Is het niet geweldig?Om het Uitgeester Duiveltje nog meer te promoten, zullen wij, van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij, aanstaande zaterdag 10 november vanaf 11.00 uur in de slijterij te vinden zijn. Graag zullen we je alles vertellen over onze brouwerij en ons bier. Misschien zelfs iets laten proeven?!?


Met dit vooruitzicht hebben we nagedacht over hoe we ervoor kunnen zorgen dat wij in de slijterij herkenbaar zijn. Het is duidelijk dat we een soort van bedrijfskleding, voorzien van ons logo, aan moeten hebben. Na het internet te hebben afgestruind voor de mogelijkheden hebben we een keuze gemaakt wat het zou moeten worden. We kwamen er alleen niet helemaal uit. We wisten wel wat we wilden maar konden het niet exact vinden.

De moeder van Roswitha borduurt het logo van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij


Gelukkig heeft de moeder van Roswitha ons ontzettend geholpen en aangeboden om ons idee volledig uit te werken. Zij is altijd coupeuse van beroep geweest en kan de mooiste creaties maken.

Eerst zijn er heel wat proefjes gemaakt waaruit een definitieve keuze is gemaakt.
Het eindresultaat is prachtig geworden en kan op zaterdag 10 november bij Slijterij Vreeburgs bewonderd worden!
de aanhanger is gereed om de eerste lading bier weg te brengen
Gisteren, zaterdag 3 november, hebben we de eerste lading bier bij Slijterij Vreeburgs afgeleverd. De verwachting is dat we in de loop van de week nog meer zullen moeten brengen.
Op het moment van afleveren was er toevallig ook een journalist van de regionale krant De Uitgeester.

symbolisch wordt het eerste doosje Uitgeester Duiveltje overhandigd

Omdat Slijterij Vreeburgs in de openingsweek het Uitgeester Duiveltje gaat weggeven (bij besteding van minimaal € 10,-) was de journalist erg geïnteresseerd om zowel over de heropening van Slijterij Vreeburgs als over De Noord-Hollandse Bierbrouwerij te schrijven. Twee primeurs in één!Natuurlijk moest er voor de foto in de krant symbolisch een doos van ons bier aan Slijterij Vreeburgs worden overhandigd (zie foto hiernaast).
Wij, van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij, zijn erg benieuwd hoe het komende week gaat verlopen.
En kijken er naar uit om op zaterdag 10 november vanaf 11.00 uur ons Uitgeester Duiveltje te promoten in Slijterij Vreeburgs (Pr. Beatrixlaan 25 te Uitgeest). Tot dan!

Zie ook de website van De Noord-Hollandse Bierbrouwerij: www.denoordhollandsebierbrouwerij.nl

1 opmerking:

  1. Ikzelf ben een trouw klant van deze slijterij. Hier worden heerlijke bieren verkocht en ook is de service die verleent wordt geweldig. Ik vind het dan ook een geweldig artikel om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen